Dutch Hospitality® | Werken bij...

Wij zoeken niet iedereen, wij zoeken jou!

Want jij bent servicegericht en jij wilt dat je gasten, bezoekers en opdrachtgevers een goed gevoel overhouden aan het contact met jou. Ben je daarnaast ook klantvriendelijk, flexibel én in staat om onze principes uit te dragen? Lees dan verder wat wij je te bieden hebben en hoe je kunt solliciteren. Wij hebben diverse functies beschikbaar, fulltime én parttime!

De dienstverlening van Dutch Hospitality® is onderscheidend in de markt. Of het nu gaat om de beveiliger die functioneert als gastheer of onze stressbestendige hostesses die met een glimlach anticiperen op onverwachte veranderingen; alle medewerkers van Dutch Hospitality® zijn in staat de verwachtingen (van gasten en opdrachtgevers) te overtreffen.

Wij bieden een goed salaris en een gezellige en uitdagende werkomgeving. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om binnen het bedrijf te werken aan je eigen kennis en kunde. Wij leren van jou en jij leert van ons, direct vanaf je eerste werkdag. Iedere medewerker krijgt een trainingstraject aangeboden. De inhoud van de training wordt samen met jou bepaalt en heeft altijd als doel om jou te ontwikkelen en jou te laten slagen bij Dutch Hospitality®

Wil jij ons team komen versterken? Stuur ons je sollicitatie mét motivatie waaruit blijkt dat jij het in je hebt om bij ons te komen werken.

Dutch Hospitality® hanteert vijf principes waar onze medewerkers aan moeten voldoen, deze zijn afgeleid aan de vijf principes die wij ook voor onze opdrachtgevers hanteren.

▪      Klantgericht: Ben je niet bang om mensen aan te spreken, een gesprek over te nemen of gevraagd en ongevraagd advies te geven? Ben je in staat om een situatie te lezen en hierop te anticiperen met als doel het de gast, bezoeker of opdrachtgever een goed gevoel te geven? Ga je eerst het probleem oplossen en dan kijken waar het vandaan komt? Dan ben jij klantgericht.

▪      Professioneel: Zijn ondernemerschap en teamspirit jouw drijfveren en ben je intrinsiek gemotiveerd? Werk je graag samen op basis van vertrouwen, integriteit, respect en eerlijkheid? Dan ben jij professioneel.

▪      Kwaliteit: Wil jij altijd kwaliteit leveren in alles wat je doet? Wil je altijd voldoen aan verwachtingen en leg jij de lat voor jezelf misschien zelfs iets hoger? Kijk jij verder naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen?
Dan lever jij kwaliteit.

▪      Toekomstgericht: Kijk jij verder dan je neus lang is? Voel je je sterk verbonden bij de bedrijfsvoering en afgesproken doelen? Dan ben jij toekomstgericht.

▪      Aanpassingsvermogen: Sta jij open voor veranderingen en wil jij steeds beter worden? Kan jij je aanpassen aan verschillende situaties en omstandigheden? Haal jij het beste uit iedere situatie?
Dan heb jij aanpassingsvermogen.

Krijg jij na het lezen van de vijf principes van Dutch Hospitality® nog meer energie en zin om bij ons te werken? Vul dan het sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Carrière maken?Vacatures voor jou;

Er zijn momenteel geen berichten.